Parempaa palvelua.

Miksi meiltä?

Siksi, että meiltä saat asiantuntevaa palvelua. Hyvä palvelu ja tyytyväiset asiakkaat ovat meille kunnia-asia. Meidän tehtävänä on aktiivisesti etsiä juuri Sinulle sopiva auto sekä tarjota joustavat rahoitus- ja vakuutuspalvelut vaivattomasti saman katon alta. Olemme pelkistäneet konseptimme selkeäksi kokonaisuudeksi palvelemaan vaihtoauton ostajia. UUSI Autokauppa on Autoalan Keskusliitto Ry:n (AKL) jäsen.

Laaja valikoima sekä laatu ja hintataso kohdallaan

Vaihtoautovalikoimamme vaihtuu jatkuvasti. Monipuoliset hankintakanavamme mahdollistavat sen, että halutessasi voimme myös etsiä juuri Sinun toiveidesi mukaista autoa. Selvitämme tarkasti autojemme taustat, huoltohistorian ja hintatason. Voimme tarjota asiakkaillemme vaihtoautoja, joiden hinta-/laatusuhde on kohdallaan.

UUSI Autokauppa Turva

Turvallinen tapa hankkia käytetty auto. Tarjoamme kaikkiin alle 8-vuotiaisiin ja alle 180 tkm ajettuihin autoihin Turva-sopimuksen, jonka ansiosta sinä voit nauttia huolettomasta autoilusta ilman stressiä tulevista korjauskuluista. Palvelun tarjoaa Fragus Warranty Finland Oy. 
Lue lisää UUSI Autokauppa Turvasta >

 

Rahoitus- ja vakuutuspalvelut saman katon alla

Yhdessä rahoitus- ja vakuutusyhteistyökumppaneidemme kanssa voimme tarjota Sinulle sopivan osamaksurahoituksen ja autovakuutuspalvelut vaivattomasti saman katon alta. Räätälöidään yhdessä järkevä rahoitus Sinulle sopivalla kuukausierällä.

Palvelusta ei tingitä

Hyvä palvelu vaihtoautoliikkeessä ei ole itsestäänselvyys. Meille hyvä palvelu ja tyytyväiset asiakkaat ovat kunnia-asia! Otatpa sitten yhteyttä henkilökohtaisesti tai käytät nettisivujemme palveluita, lähtökohtana ovat Sinun toiveesi ja tarpeesi.

 


Tarvitsetteko autohuoltoa? Tutustu:

uusiautohuolto.fi